Golf, Baseball & Business, een mooie combinatie!

Golf, Baseball & Business, een mooie combinatie!

We kijken terug op een buitengewoon succesvol Golf, Baseball en Business Event dat op 8 juni plaatsvond op de prachtige locaties van de Amsterdamse Golfclub, de Houtrak Golfclub en Amsterdam Pirates. "9 holes & 9 Innings"

Na een prachtig event in 2022 tijdens de Honkbalweek Haarlem, waar deze sporten ook met elkaar werden gecombineerd, was het dit jaar tijd voor de "Ryder Baseball Cup" waar de American League het moest opnemen tegen de National League. Oftewel, alle deelnemers (uit Nederland of buitenland) werden verdeeld in twee groepen met een daarbij passende polo.

In samenwerking met onder andere Karel Crouwel, Pepijn Beerman, SalesQ, KNBSB en Amsterdam Pirates konden de deelnemers gedurende het dagprogramma punten verdienen op de golfbaan of tijdens de clinic. Het prachtige weer zorgde voor de perfecte omstandigheden.

In de avond stond er een wedstrijd van de Baseball European Champions Cup 2023 op het programma. In een bomvol stadion werd er gekeken naar een sterk spelend Pirates die uiteindelijk met grote cijfers wist te winnen.

Gedurende de hele dag werden de deelnemers in de watten gelegd met borrels, BBQ, drinks, etc. het kon niet op. Een prachtige dag om bestaande contacten te onderhouden of nieuwe contacten aan te boren.

De uiteindelijke winnaar was de American League en de eerste plannen voor de volgende editie in 2024 zijn alweer besproken. Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.  #business #event #golf #baseball

Laurens-Jan Derijks

Gefeliciteerd met de winst van het BRONS!

Gefeliciteerd met de winst van het BRONS!

Amsterdam Pirates feliciteert HCAW

Amsterdam Pirates feliciteert HCAW