Aspiranten 2 is lekker bezig

Aspiranten 2 is lekker bezig

Pirates U15-2 oftewel HB Aspiranten 2 is lekker bezig. Het team van coach Arwin Zijl speelde 3 leuke en spannende wedstrijden en staat momenteel 2e in de poule. Een knappe prestatie van dit jonge team.

Zondag 1 mei speelde de jongens thuis tegen de Japanse vrienden van Thamen U15-1. Die weten wel hoe ze moeten honkballen en maken er altijd een leuke wedstrijd van. En dat werd het. Sterker, het was nagelbijtend spannend tot de laatste slagbeurt. Thamen leek de wedstrijd te gaan winnen. Maar met een walk off van Jesse C won Pirates toch nog de wedstrijd met 10-9 en stond het publiek op de banken.

Een week later speelde Pirates U15-2 weer tegen Thamen U15-1, maar nu uit in Uithoorn. De ontvangst op het lieflijke honkbalpark was goed als altijd. Maar de Amsterdammers waren ditmaal veel te sterk. Pirates won met maar liefst 14-4 in 4 innings. Ditmaal met Jesse als gastwerper die 3 innings op de heuvel stond waarna Yassine als closer gecontroleerd de wedstrijd uitgooide.

Afgelopen zondag speelden ze uit tegen Kinheim U15-1. Het werd weer een superspannende wedstrijd met ditmaal Floris op de heuvel als startwerper. Helaas verloren ze nipt met 7-6 van de traditioneel sterke Haarlemmers, maar daar hoefden de Pirates zich niet voor te schamen. Want het was wederom een leuke wedstrijd van dit jonge team waar zelfs een paar spelers in zitten die nog met de Pupillen mee zouden mogen doen. Kortom, talent heeft de toekomst en van hen gaan we vast meer horen. Zet hem op jongens!

ZIEN ROKEN DOET ROKEN

ZIEN ROKEN DOET ROKEN

Pirates verslaat Neptunus met duidelijke cijfers

Pirates verslaat Neptunus met duidelijke cijfers