2 doubleheaders voor Dames 1

2 doubleheaders voor Dames 1

Op 9 mei, Hemelvaartsdag, onder een stralende zon, begaven we ons naar Haarlem voor de wedstrijd tegen Onze Gezellen. De tribunes waren gevuld met enthousiast publiek, klaar voor een dag vol softbalspektakel. Ondanks onze inzet en een flinke dosis teamspirit, slaagden we er helaas niet in om punten binnen te halen.

In de eerste wedstrijd zette Lizzie Clarijs de toon met een geweldige double, wat ons goede energie gaf. Angelica Bomba schitterde met haar double play op de korte stop, terwijl Jeske Meewisse met haar krachtige arm de tegenstanders wist af te weren die probeerden te stelen. Helaas lukte het ons niet om aan slag de nodige prestaties te leveren om punten binnen te slaan.

In de tweede wedstrijd begon Mary Luz Torres sterk met drie innings waarin ze de tegenstanders op nul hield. We wisten een punt te scoren dankzij een aantal stolen bases van Tamar Biervliet en Michelle Schuur, maar na twee errors van ons en enkele hits van Onze Gezellen, bevonden we ons al snel met een achterstand van 6-0.

Op zaterdag 11 mei, terug op ons thuisveld, stonden we tegenover Olympia. Hoewel de zon weer volop scheen en het publiek vol verwachting was, waren het wederom de tegenstanders die de overhand hadden. In de eerste wedstrijd konden we niet echt grip krijgen op de bal, en Olympia wist met veel hits het voortouw te nemen.

In de tweede wedstrijd lieten we meer contact aan slag zien, maar helaas vielen de ballen net niet op de juiste plekken. Een spectaculaire double steal actie van Lizzie Clarijs en Rhowan Stuart, die de stolen bases leader is, was een hoogtepunt. Ondanks onze pitchers die goed hebben gegooid en een aantal mooie strikeouts hadden, slaagden we er niet in om punten te scoren.

Hoewel we geen punten wisten binnen te halen, zijn we trots op onze inzet en teamwork. We zullen blijven trainen en ons voorbereiden op de volgende uitdaging, vastbesloten om terug te komen en te schitteren op het softbalveld, tot volgende week!

-Lisa

Black Socks doen goede zaken in Haarlem

Black Socks doen goede zaken in Haarlem

Van dooie boel in de dugout naar ontlading bij U21-1

Van dooie boel in de dugout naar ontlading bij U21-1