Na een dip weer succesje voor de Black Socks

Na een dip weer succesje voor de Black Socks

9/7 : Pirates heren 5 (Black Socks) - DSS 4: 10-8

Na het tegenvallende gelijkspel tegen Hoofddorp 4 en het pak slaag van Urbanus, nu gelukkig weer een succesje voor de Black Socks.  

De Black Socks begonnen sterk. Na 1 inning was de stand 2-0. Maar toen DSS in de 2e inning toesloeg en 5 punten scoorde, zag het er een stuk minder florissant uit. Toen hun werper na 5 innings de heuvel verliet, hadden zowel de Black Socks als DSS er een paar puntjes bij gesprokkeld, maar was de stand nog altijd in het voordeel van DSS: 5-8. De werperswissel pakte voor DSS slecht uit. De nieuwe werper kreeg 5 punten om zijn oren. De werperswissel (na 2 innings) bij de Black Socks was succesvoller. DSS kwam in de 7e inning niet meer tot scoren en de overwinning van de Black Socks was een feit.

Tim Mocking was de starter voor de Black Socks. Hij gooide in 2 innings 2-1-6-0. Siem de Wit nam het over en hij kon zich met 1-1-5-1 in 5 innings "winnende werper" noemen. Voor DSS gooiden de 2 werpers samen 4-4-11-1.

Yuri van Giffen met 1 uit 1 (1,000) de man met het hoogste slaggemiddelde. Maar vlak Ricardo Tuijnenburg Muijs met 3 uit 4 (0,750), Tijmen van den Berg en Daniel Sarmiento allebei met 2 uit 3 (0,667) en Siem met 1 uit 2 (0,500) ook niet uit. Twee-honkslagen waren er voor Ricardo (2), Tijmen (2) en Daniel.
Vermeldenswaard is een dubbelspel line-drive V6 en 6-3 (Daniel en Jeroen Kroes).

Dit zou de laatste wedstrijd voor de zomerstop geweest zijn, ware het niet dat er nog een wedstrijd wordt ingehaald tegen Thamen 2 (Uithoorn), zij komen op donderdag 20 juli naar het Loek Loevendie Ballpark. De wedstrijd tegen de Flags (Lisse) zal op een later moment worden ingehaald.

Van de voorzitter

Van de voorzitter

Howard Rafaela overleden

Howard Rafaela overleden