ECC 2023 Crew gezocht

ECC 2023 Crew gezocht

Zoals hiervoor al aangekondigd gaan wij samen met HCAW de European Championship Cup in Nederland organiseren. De European Championship Cup is een grote en unieke gebeurtenis en jij kunt daar heel dichtbij zijn! Wij zoeken namelijk nog heel veel doeners (en een paar denkers) van alle leeftijden om ons, in aanloop van- en op de dagen zelf, te ondersteunen.

Er wordt achter de schermen al hard gewerkt om te verzekeren dat dit echt een spannend en geslaagd toernooi zal worden voor de spelers en een ontspannen zomers feestje voor de bezoekers, terwijl we ook de thuisblijvende fans goed willen blijven informeren.

Er zijn al diverse commissies opgezet om de uit te voeren taken tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Een waanzinnige uitdaging! Zo hebben we werkgroepen opgezet voor communicatie & media, field crew, logistiek & hospitality, financiën, sponsors, operations en crew/vrijwilligers. Maar we hebben nog heel veel handjes nodig om dit waar te maken.

Kom ons helpen en beleef het beste Europese honkbal van heel dichtbij.

Denk aan verkoop van munten, drank, eten, merchandise, ontvangst gasten, field crew, commentatoren, media crew, facilitaire crew, hand- en spandiensten, trouble shooters, kartrekkers en lolbroeken etc. Veel handen maken licht werk, want de club dat zijn wij, samen. Dus geef je snel op bij Mandy mandy.schoumacher@amsterdampirates.nl, dan zorgen wij dat er straks een cool crew-shirt voor je klaar ligt en jij de spelers en wedstrijden natuurlijk van dichtbij kunt beleven.


European Championship Cup 2023

European Championship Cup 2023

We maken ons klaar voor de European Championship Cup 2023

We maken ons klaar voor de European Championship Cup 2023