Pirates HB U21 wint zesde wedstrijd op rij!

Pirates HB U21 wint zesde wedstrijd op rij!

Op dinsdagavond afreizen naar het idyllische Groenenkan om een wedstrijd te spelen tegen Centrals bleek direct pittig te zijn. Maar na al het fileleed konden we toch bijna op tijd starten. Na een sterke opening van Pirates scoorden wij direct twee punten. Echter, de tegenstander bleek taai te zijn en kwam, ondanks een mooi dubbelspel van onze kant, toch op een 3-2 voorsprong.

Een tijd lang konden we onze kansen niet verzilveren en bleef het 3-2. Starting pitcher Jesse hield ons lang in de wedstrijd om daarna Finn te laten relieven.

Totdat wij de wedstrijd openbraken door een goede honkslag van Amy. En zo wisten wij de stand weer gelijk te trekken. Met wat slaggeweld van onze kant kwamen we zelfs 3-6 voor te staan.

Het bleef tot het einde spannend en we wisselden onze pitcher met twee uit in de laatste inning en Centrals had lopers op twee en drie met een stand van inmiddels 5-7. Onze closer Ryan hield zijn hoofd koel en gooide met een degelijke strike out de wedstrijd uit. Een overwinning die echt door het hele team gedragen is. Iedereen heeft zijn aandeel geleverd. Zeker nog het vermelden waard is de schitterende diving catch van Junix in het centerfield.

- Niels Postma, coach Pirates HB U21

L&D Amsterdam tweede bij Europa Cup

L&D Amsterdam tweede bij Europa Cup

The Battle of the West: niet zomaar een bedrijfsuitje

The Battle of the West: niet zomaar een bedrijfsuitje