Nog een paar plaatsen beschikbaar voor Playball Baseball Academy 2022

Nog een paar plaatsen beschikbaar voor Playball Baseball Academy 2022

Playball Europe organiseert dit jaar voor de 28ste keer de Playball Baseball Academy. Founder Karel Crouwel is er weer klaar voor en heeft met zijn staf een volledig programma opgetuigd. Playball hanteert een beperkt aantal deelnemersbeleid om ‘personal attention’ te garanderen. Er zijn op dit moment nog slechts enkele plaatsen vrij.

De data zijn dit jaar van 1 tot en met 5 augustus, de derde week van de schoolvakantie in onze regio. Playball is het grootste jaarlijkse honkbalevenement op het terrein van de Pirates.

Playball betekent vijf dagen training en spelplezier. De slogan is dan ook ‘fun, action and discipline’. De daycampers slapen thuis, de nightcampers op het Loek Loevendie Ballpark.
Er zijn gezamenlijk maaltijden, de fameuze dagelijkse afsluitende wedstrijden en de barbecue op woensdagavond.

In verschillende leeftijdsklassen wordt in de diverse disciplines getraind onder begeleiding van speciaal voor de posities geselecteerde ervaren L&D en Dutch National Team spelers.
Als jonge speler krijg je dus training van de besten.

En je maakt nieuwe vrienden. “Zo’n 70% van de deelnemers komt uit Nederland aangevuld met spelers uit heel Europa, vooral uit België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk. Maar ook uit Polen, Tsjechië, Litouwen en zelfs uit Dubai en Ghana. Enkelen hebben Playball Europe gevonden via navraag bij MLB New York office. En daar zijn wij best wel een beetje trots op,” zegt Crouwel.

Het is aanpoten op de trainingen, dat gebied de eerlijkheid te zeggen. Maar no pain no gain. En er zijn uiteraard kosten aan verbonden.

Kijk voor informatie en registratie op de website van Playball.

Een druk softbal weekend voor de teams U21-2, U15 , U15 H/P

Een druk softbal weekend voor de teams U21-2, U15 , U15 H/P

Let’s call it a streak!

Let’s call it a streak!