Facebook icon Twitter icon SlideShare icon
Baseball Softball Beeball

  De grote ballenactie is weer begonnen!

 • ByTobiasKuipers
  In
  mei 19, 2017
  Comments
  De grote ballenactie is weer begonnen!

  Zoals je misschien al hebt gezien of gehoord, gaan we op zaterdag 20 mei weer van start met onze sponsoractie, BALLEN VOOR PIRATES. Voor het derde jaar op rij. En deze keer met maar liefst 13 teams en 124 kinderen!

  Hierbij nodigen we je uit om mee te doen aan deze sponsoractie, zodat je op een leuke en originele manier onze club steunt en daarmee ook je eigen team.

  Sponsor je favoriete speler!

  Ben je fan? Ga dan snel naar http://amsterdampiratessponsorballen.clubkit.nl, zoek je favoriete speler en doneer een bal. Of twee. Of honderd! Allemaal goed. En daarmee help je jouw favoriete speler doordat de club het materiaal kan kopen dat nodig is om te honkballen. En je favoriete speler maakt kans op mooie prijzen.

  Promoot jezelf!

  Ben je een speler? Check dan snel de email die je hebt gehad met inloggegevens. Door in te loggen kun je makkelijk sponsors werven via social media. Via de handige e-mailfunctie wordt het eenvoudig om familie, vrienden, kennissen, buren en collega's van je ouders te vragen om te sponsoren. Daarnaast heb je nog meer mogelijkheden, zoals het printen van je eigen QR-code en machtigingskaarten voor sponsors die niet online willen sponsoren. Je kunt precies zien wie jou heeft gesponsord en met hoeveel ballen! Kortom, wees creatief met het vinden van sponsors!

  Je kunt hier inloggen: http://login.clubkit.nl/amsterdampiratessponsorballen

  Er zijn mooie prijzen te verdienen voor de kinderen die de meeste ballen laten sponsoren. Ook zijn er teamprijzen te verdienen. Wat die prijzen precies zijn, kan je vinden op de actiesite. Activeer snel je profiel en verzamel die ballen!

  Veel succes en plezier met de actie.

  Heb je vragen over de actie (http://amsterdampiratessponsorballen.clubkit.nl/contact)

  We wensen je veel succes met het verzamelen van zoveel mogelijk ballen!

 • News

 • Mededelingen

  OOKMEERSE DRIJFSIJSSIES WOEDEND OP DANA RODERMANS !!

  En niet alleen op Dana Rodermans van dames 1 van Pirates, want het begon donderdagavond al, toen de meiden van de Birds de ene na de andere softbal de sloot in hengstten tijdens hun batting practice en zaterdag 15 juli deden de meiden van de Euro Stars er nog een scheppie bovenop: "Kijk uit! Plons! Nog eentje! Plons! Zijn jullie helemaal besodemieterd?! Plons! Weer eentje. Beste tegenstanders van dames 1 die nog langskomen op Ookmeer: draai je nou een beetje bij, zodat je die oefenhits niet telkens in de sloot jast! Dachten die zwemvogeltjes zaterdag lekker relaxed hun baantje te kunnen trekken, ploft er toch weer zo'n gele bom tussen hen in. Sorry Sijssies (Bargoens Amsterdams voor zwemvogels), sorry voor al die oefenhits, maar met deze was jullie club heel blij hoor, een onvervalste homerun van Dana Rodermans, haar tweede al dit seizoen! 


  Het was één van de acht punten die Pirates scoorde tegen het verbouwereerde Euro Stars, die in de tweede wedstrijd niets anders had in te brengen dan lege briefjes: 8-0 !!!! Het begon weer met een lead off triple van Shanna van Vegten, net als donderdag en het kanongebulder eindigde zo ongeveer met die homer van Dana. Tussendoor had Maja Kouwenhoven verdedigend alles onder controle, samen met onder ander Resa Ter Heegde (sterk op drie) en Jessie Rodermans (pakte alles op kort). En hoe vaak die manager van de tegenpartij ook "4-1-5" of "2-1-3" of andere cijfercodes riep, of weer het spel stillegde om met zijn trotse tred richting umpires de zoveelste pinchrunner te laten opdraven, ook natuurlijk om onze Maja uit haar ritme trachten te krijgen, het mocht allemaal niet baten: 8-0 !!!


  Wat vervelend voor de Pirates, dat de ogenschijnlijk veilige voorsprong van 3-0 in de eerste wedstrijd toch door de Euro Stars kon worden omgedraaid. Het koppel Mandy van der Maas (pitcher) en Iris Hooijer (catcher) had die Rotjeknorsters goed in de tang en als er eentje op de honken kwam, smakte Iris haar uit! Toch kon de tegenpartij onze verdediging onder druk zetten en dan komen er natuurlijk ook vanzelf wel wat foutjes, de een wat duurder dan de ander: 5-10 Euro Stars, OK, het kost moeite...... jullie waren sterker door goede hitting en die prachtige slowpitches van jullie tweede werpster!


  Na afloop hebben onze meiden hun brood aan de sijssies gevoerd, sorry voor het ongemak gezegd en gingen zelf daarna aan de overheerlijke pasteitjes, cocktails en andere lekkernijen tijdens de Caribean party bij de Pirates ! Wat was het overigens toppie geregeld vandaag zeg, hulde aan de organisatoren van dit geweldige festijn rondom L&D Amsterdam vs. Neptunus !!


  Eiwitnes


   


   


   


  WINKEL PRO BASEBALL OPENINGSTIJDEN

  Wintertraining (14 jan 2017 - 30 maart 2017)


  Maandag: op afspraak


  Dinsdag: op afspraak


  Woensdag: 17:00-19:00


  Donderdag: 17:00-19:00


  Vrijdag: 17:00-19:00


  Zaterdag: 12:00-1600


  Zondag: 10:00-17:00


  Open op afspraak kan ook, bel even met 06-21808404 of 06-19692429


  Onze webwinkel is ook up to date www.probaseball.nl


 • L&D Amsterdam

 • Community

  Facebook icon Twitter icon SlideShare icon